Dobrý deň, som dlhoročným odberateľom vášho čaju Karavi ktorý mi ako zázrakom vyliečil veľmi agresívnu alergiu na paradajky. Preto vašim čajom neskutočne dôverujem.
Pijem KARAVI už 2 týždne, cítim sa lepšie, zatiaľ mi pomáha.
Roky trpím úpornou alergiou (prach, roztoče, peľ), ktorá sa s každým rokom zhoršuje. Každé leto musím znášať neustále kýchanie, smrkanie, začervenané oči a svrbenie v nose a ušiach. Po niekoľkých dňoch užívania čajov DALCHINI a KARAVI sa mi ohromne uľavilo, z obvyklých príznakov zostalo len úplné minimum. A to všetko bez chémie! Som za Vaše čaje ohromne vďačný a budem ich užívať aj ďalej.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Veľmi chválim TERMOSKU! Musela som vyskúšať jednu pre seba. Je úplne super, využívam ju denne!
Vyskúšaný mám čaj NIMBA na kožné problémy a nedám na neho dopustiť, chystám sa vyskúšať ďalšie!
Ahoj :) RAKTAPRASH, jedinečná kombinácia ovocia amalaki a orientálnych bylín, túto vzácnu zmes som použil a odporúčam ju každému, kto chce posilniť pečeň a/alebo vyčistiť krv. Pozdravy.
Ahoj, skúsil som váš himalájsky čaj na pečeň (KALAMEGHA) vo Švajčiarsku na výstave a zbožňujem ho.
Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom KALAMEGHA, zbavil ma dlhotrvajúceho ekzému na rukách, ktorý sa dal kompenzovať len kortikoidmi. Na chuť čaju som si musela zvyknúť, ale zafungoval veľmi dobre.
Ako profesionál v odbore ošetrovateľstva a so školením tradičnej čínskej medicíny som zistil, že kvalita týchto výrobkov je veľmi uspokojivá. Používam ich a odporúčam ich konzumáciu, pretože umožňujú prirodzené zotavenie z patologických stavov, ale pôsobia tiež ako látky podporujúce zdravie. Na pomoc so vstrebávaním železa som prestal užívať umelý vitamín C, pretože AMALAKI je veľmi bohaté na tento vitamín a zohráva úlohu zvýšeného adjuvansu k feritínu.
Dobrý deň, už dlho používam vaše čaje a myslím, že mi veľmi pomáhajú na všetky možné ťažkosti :-) Ďakujem.
Dobrý deň, mám veľmi dobré skúsenosti s účinkami a kvalitou Vašich čajov, konkrétne s ASHWAGANDOU.
Chcel by som sa podeliť o skúsenosť s čajom SLESAKA na kĺby. Pracoval som v Nórsku na horách a robil vynášky 50 kg potravín a začal som poriadne cítiť kĺby. Pil som 2-3 šálky po 4 dni a bolesť úplne prešla. Pijem ho už 7 rokov. Ďakujem
Pre mňa sú produkty Everest-Ayurveda vždy veľmi prínosné a majú vyrovnávajúci a harmonizujúci účinok.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.