Zdravím Vás, pravidelne si kupujem čaje z Vašej ponuky - KUDZU, BRAHMI a som s nimi veľmi spokojný.
V minulosti som pila čaj PACHAKA ako doplnok výživy pretože sa používa na liečbu závislosti od fajčenia. Teraz som si objednala čaj KUDZU. Môžem potvrdiť jeho stimulujúci účinok na svalstvo.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Vaše čaje kupujem už mnoho rokov, pomáhajú mi pri vážnom ochorení. Sú úplne úžasné a veľmi ma teší, že ste otvorili tento eshop, kde si môžem vybrať zo všetkého na jednom mieste a nemusím ich zháňať po rôznych obchodoch.
Všimla som si, že odkedy pijem AMALAKI nápoj a jem vaše sušené ovocie prestali mi padať vlasy. Dokonca mi rastú nové a to som nezažila asi 15 rokov. Pre mňa je to skutočne zázrak. Výborný na vírusy a baktérie je čaj MANJISHTA. Aspoň jednu šálku denne si dám. Vaše sušené MANGO je absolútna lahôdka. Nemala som lepšie. Ďakujem Vášmu tímu, že ľuďom ponúkate tieto zázraky prírody a ľudskej pomoci. S vďačnosťou
Na odporúčanie som si kúpila elixír PURISHAPRASH na spomalený metabolizmus a vrelo odporúčam vyskúšať. Pomáha mi a určite vyskúšam rada ďalšie výrobky z bylín. Ďakujem.
Dobrý deň, kupujem si pravidelne Varunu ktorá mi pomáha pri zápale močových ciest. A používam aj preventívne na prečistenie.
Už pol roka užívam CHYAWANPRASH a nemôžem si ho vynachváliť. Vôbec sa ma nedotklo ani prechladnutie, kašeľ ... proste prvýkrát po rokoch som prežila zimu v pohode.
Vaše čaje sú pre mňa vynikajúcimi spoločníkmi a životnou púťou, naozaj :) A som hrdý, že ide o Česko-Slovensko-Nepálske spoločenstvo. Zo sdrca veľmi ďakujem.
Dobrý deň, s radosťou z mojej skromnej skúsenosti môžem povedať, že milujem všetko ovocie, sú dobré ako maškrta a že elixír MEDAPRASH mi znižuje chuť do jedla, čaj KAPHA TEA mi zas dodáva energiu.
Dobrý deň, pred nejakým časom mi lekárka diagnostikovala vysoký tlak. Dozvedela som sa o vašich čajoch a vyskúšala SARPAGANDHU. Po 14 dňoch sa začal tlak vyrovnávať, po dopití čajov sa drží v normále, ďakujem za možnosť užívania vášho čaju ktorý mi veľmi pomohol.
Mala som problém s lenivými črevami a nafukovaním, džem PURISHAPRASH - črevá & vyprázdňovanie mi s týmto problémom veľmi pomohol, cítim sa oveľa lepšie...
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.