Nachádzate sa tu

Ajurvédsky elixír pre zdravé a krásne vlasy

Doprajte svojim vlasom hĺbkovú vnútornú výživu tým najlepším z ajurvédskej medicíny!

Bylinný elixír Keshaprash sa užíva vnútorne a obsahuje vysokocenenú ajurvédsku bylinu eclipta alba známu ako „vládca vlasov“, ktorá posilňuje zdravie vlasovej pokožky, podporuje rast vlasov a zlepšuje ich kvalitu. Okrem toho prispieva k správnej činnosti pečene a žlčníka, ktorých funkcie sú s výživou a stavom vlasov úzko prepojené.

Keshaprash má tiež silné antioxidačné účinky, revitalizuje pokožku, posilňuje imunitný systém, krvný obeh a celkovú vitalitu organizmu. Tento vlasový elixír má bohaté zloženie, ktoré vaše vlasy obohatí tým najlepším z ajurvédskej medicíny. Okrem osvedčených ajurvédskych bylín totiž obsahuje aj ovocný plod amalaki, hroznovú šťavu, kokos, sezam a oriešky kešu.

  • Užívajte na lyžičku 2x denne a zapite dúškom mlieka, rastlinného mlieka či vody alebo ho môžete v týchto tekutinách rozmiešať a vypiť ako výživný nápoj. My ho odporúčame s bio mliekom, ktoré pomáha zdraviu prospešné účinky elixíru lepšie vstrebávať do tela a zjemňuje jeho chuť.

Na úspešnú regeneráciu a zosilnenie vlasov odporúčame spotrebovať aspoň dve balenia. Jedno balenie vydrží na 14 dní. A ak by ste si chceli urobiť ešte intenzívnejšiu kúru na vlasy, skúste elixír Keshaprash kombinovať s čajom Bhringaraj, ktorý môžete užívať súčasne a s ktorým sa účinky bylín navzájom ešte posilnia.

Súvisiace produkty

KESHAPRASH

Vlasy & pokožka

7,30 €
-+

BHRINGARAJ

Starostlivosť o vlasy

5,20 €
-+

Starostlivosť o vlasy

Domáca ošetrovateľská starostlivosť

-10% 17,20 €
pôvodná cena: 19,10 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.