Nachádzate sa tu

Štíhla línia? Dajte si marmeládu!

Vráťte si svoju štíhlu líniu a majte opäť veľa energie!

Elixír Medaprash je bylinný džem, ktorý zaisťuje zdravý metabolizmus cukrov a tukov a prispieva tak k redukcii telesnej hmotnosti. 2-3 lyžičky denne vám pomôžu znižovať chuť do jedla, podporia dobré trávenie a zbavia vaše telo prebytočnej vody. Ajurvédske byliny povarené v marmeláde zo zdravého ovocia Amalaki tiež podporujú činnosť pečene, znižujú hladinu glukózy a cholesterolu a posilňujú životnú energiu a vitalitu organizmu.

Užívanie je veľmi jednoduché! 2x denne zjedzte 1 čajovú lyžičku marmelády - elixíru spolu s dúškom vody, mlieka alebo rastlinného mlieka. Nechajte si od jedla odstup aspoň 1 hodinu, užívať môžete pred alebo po jedle.

Pre úspešnú terapiu vám odporúčame nasledovať niekoľko základných postupov:

  • minimalizujte svoju stravu po 18h večer na ľahkú celozrnnú stravu a zeleninové šaláty
  • odľahčite svoj jedálniček vegetariánskou stravou - vaše trávenie tak nevydá toľko energie iba na trávenie, ale zostane vám aj na iné aktivity
  • pravidelne sa hýbte - podľa svojej chuti a možností

Súvisiace produkty

MEDAPRASH

Redukcia & diéta

MEDAPRASH
7,30 €
-+

Nadváha & chudnutie

Domáca ošetrovateľská starostlivosť

Nadváha & chudnutie
-10% 17,80 €
pôvodná cena: 19,80 €
-+

AMALAKI nápoj SPIRULINA

Imunita & svalstvo a štíhla línia

AMALAKI nápoj SPIRULINA
6,60 €
-+

VIDANGA

Redukcia telesnej hmotnosti

VIDANGA
5,20 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.