Nachádzate sa tu

Film o ajurvéde ONLINE

Po úvodných premiérach v Prahe a Bratislave, ktoré prebehli v septembri roku 2021, Vám teraz prinášame dokumentárny film Tam, kde býva ajurvéda k sledovaniu Online!

V spolupráci so streamingovým portálom Dafilms ho môžete od februára 2022 sledovať v pohodlí svojho domova prostredníctvom oficiálnych filmových stránok tamkdebyvaajurveda.sk. Veríme, že Vám snímka prinesie inšpiráciu!

Tento film vznikol na základe našich ciest do Nepálu a Indie v priebehu 15tich uplynulých rokov. Približuje impozantné štíty Himalájí a život v jeho údoliach, posvätné chrámy v Káthmandu a kráľovskom paláci v Rádžastháne a rozpráva o bohatom lone prírody a vedomostiach, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu. Ajurvéda, ktorá na tejto úrodnej pôde vznikla pred viac ako 2500 rokmi, je cestou k porozumeniu sebe samým. Ten, kto je ochotný uviesť do praxe základné princípy fyzickej i duševnej životosprávy, si dokáže uchovať zdravie a rovnováhu aj v súčasnom meniacom sa svete.

Sledovať online

Film je k dispozícii na sledovanie za 2,50 eur. Možnosť prehrať ho potom máte po dobu 48 hodín.

 

"Perfektný dokument. Nenásilný, jemne podaný a bez zbytočnej okrasy". - Sancho

Dnes sme sa pri pití vašich lahodných liečivých čajov pozerali aj na vaše DVD. Neuveriteľne silný príbeh. Vaše výrobky mi zásadne pomohli pri mojom uzdravení. Touto cestou srdečne ďakujem a prejem vám veľa úspechov. - Jiří Oslizlo

Súvisiace produkty

Tam kde býva ajurvéda

Dokumentárny film na DVD

Tam kde býva ajurvéda
7,70 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.