Nachádzate sa tu

Kvetinové novinky pre krásu a harmóniu

Rada ajurvédskych horúcich nápojov Amalaki na podporu imunity v novej pôvabnej kombinácii s ružou stolistou, indickým lotosom a bylinou shatavari vás zanesie do sveta čistej prírody, ktorá je tým pravým umelcom harmónie a krásy.

Základom týchto čistých a 100% prírodných zmesí je cenný ajurvédsky plod Amalaki, ktorý sa najprv pomaly suší za pomoci solárnej energie a potom sa rozomelie na jemný prášok. Pri pravidelnom užívaní podporuje vďaka veľmi vysokému obsahu vitamínu C imunitný systém, podporuje krvotvorbu, dopĺňa železo v krvi, dodáva energiu a je účinným žalúdočným tonikom. Navyše sa tradične používa v starostlivosti o dobrú kvalitu vlasov a zrakových funkcií.

Amalaki & ruža - revitalizačný nápoj pre zdravý a mladý vzhľad

V zmesi s ružou stolistou, Imunita & krásna pleť a dobrý zrak, je amalaki obohatené o čistý prášok z kvetov ruže, ktorej zdravotné účinky sú známe od Európy po ďaleký východ už po tisícročia. Ružová voda tonizuje pleť a posilňuje zdravie očí. Vnútorné užívanie znižuje horúčosť v organizme, v ajurvédskej terminológii to znamená, že znižuje zvýšenú pitta dóšu. Tá môže mať za následok problematickú pleť a zníženú funkčnosť zraku. Vôňa ruže tiež posilňuje silu srdca a tíši úzkosť.

Amalaki & lotos - duševné tonikum pre pokojnú myseľ

Čistý prášok Amalaki s jemne namletým koreňom lotosu indického, Imunita & duševná pohoda a vyrovnanosť, upokojuje rozrušenú myseľ a zlepšuje schopnosť sa sústrediť. V duchovných tradíciách je lotos symbolom čistoty, večnosti a znovuzrodenia. Jeho rast z bahnitej pôdy na dne skrz vodu na slnečnú žiaru na vodnej hladine tiež pripomína duchovnú cestu vnútorného rozvoja. Pravidelné užívanie pomáha pri únave a podporuje vyrovnanosť a duševnú pohodu.

Amalaki & shatavari - prírodná harmónia pre ženy

Táto prírodná zmes Amalaki s namletým koreňom byliny shatavari, Imunita & harmónia pre ženy, podporuje hormonálnu rovnováhu ženského organizmu, podporuje činnosť reprodukčných orgánov a priaznivo ovplyvňuje menštruačný cyklus. Koreň shatavari sa v ajurvéde používa ako najúčinnejší prípravok pre omladenie a posilnenie ženskej vitality. Pozitívne pôsobí tiež pri psychickom podráždení v prechodnom období.

 

Ako si pripravíte chutný nápoj z amalaki?

Pre získanie zdravého a chutného nápoja rozmiešajte 1 čajovú lyžičku (cca 2 g) jemne namletej zmesi v 250 ml teplej vody a pridajte med podľa chuti. Z jedného balenia (100 g) pripravíte 50 šálok horúceho nápoja. Zmes možno tiež pridať do smoothies a čerstvých štiav. Naše originálne recepty na ajurvédske smoothies z amalaki s ružou, lotosom a shatavari si môžete stiahnuť.

Súvisiace produkty

AMALAKI nápoj LOTOS

Imunita & duševná pohoda a vyrovnanosť

AMALAKI nápoj LOTOS
6,60 €
-+

AMALAKI nápoj RUŽA

Imunita & krásna pleť a dobrý zrak

AMALAKI nápoj RUŽA
6,60 €
-+

AMALAKI nápoj SHATAVARI

Imunita & harmónia pre ženy

AMALAKI nápoj SHATAVARI
6,60 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.