Nachádzate sa tu

Nechajte svoju pleť rozkvitnúť

Nechajte svoju pleť rozkvitnúť do krásy vďaka jedinečnej kombinácii pôvabnej ruže a nebeského ovocia Amalaki.

Krásnu a zdravú pleť neudržujú len krémy a oleje, ktoré ju vyživujú zvonku. O krásnu pleť sa treba starať predovšetkým zvnútra. Okrem dostatočného prísunu čistej vody, zdravého životného štýlu, stravy a duševného pokoja vám zdravú a žiarivú pleť podporí aj čisto prírodný doplnok v podobe jemne namletého prášku ruže stolistej s ovocným plodom amalaki. Pripravte si lahodný osviežujúci nápoj alebo báječné ajurvédske smoothie a rozžiarte svoju pleť!

  • Ruža stolistá (rosa centifolia) prispieva k čistote pleti a revitalizácii pokožky a pozitívne ovplyvňuje jej celkové prekrvenie a mladý vzhľad.
  • Amalaki (embilika lekárska) posilňuje imunitný systém a znižuje mieru únavy a vyčerpania a obsiahnutý vitamín C podporuje tvorbu kolagénu pre správnu funkciu pleti a pomáha ochraňovať bunky pred oxidatívnym stresom.

Pre správny účinok užívajte 2x denne:

ako osviežujúci ajurvédsky nápoj: 1 lyžičku namletej zmesi rozmiešanej vo vode a nezabudnite pridať lyžičku medu, pretože amalaki je vďaka vysokému obsahu vitamínu C kyslé a tento nápoj je úplne prírodný bez pridaného cukru. Kvapka citrónu nápoj príjemne osvieži. Nápoj si pred vypitím vždy zamiešajte, aby ste hodnotný prášok amalaki a ruža vypili spolu s vodou a nenechali ho na dne pohára. To je správny spôsob, ktorý sa v ajurvéde nazýva "churna" - užívanie zdraviu prospešných bylín vo forme namletého RAW prášku vo vode.

alebo ako lahodné ajurvédske smoothie: pripravte si ovocné smoothie a pridajte do neho lyžičku zdravej zmesi! Tu je recept na ideálnu kombináciu ovocia, na ktorej si ulahodíte!

Postačí vám:

  • 1 čajová lyžička namletej zmesi Amalaki & ruža
  • 1 hruška
  • 2 jahody
  • 10 guličiek svetlého hrozna (bezsemenného)
  • + 150 ml čistej vody

Príprava: odporúčané ovocie umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a vložíme do mixéra. Pridáme 150 ml čistej vody a jednu čajovú lyžičku ajurvédskej zmesi. Mixujeme 20-30 sekúnd. Recept je určený pre jednu dávku (250 ml). Pre lepšiu chuť odporúčame smoothie pripravovať vždy zo zrelého ovocia.

Súvisiace produkty

AMALAKI nápoj RUŽA

Imunita & krásna pleť a dobrý zrak

AMALAKI nápoj RUŽA
6,60 €
-+

Imunita & krásna pleť

Zdroj vitamínov a antioxidantov & jednoduché užívanie

Imunita & krásna pleť
-15% 14,80 €
pôvodná cena: 17,40 €
-+

Starostlivosť o pleť

Domáca ošetrovateľská starostlivosť

Starostlivosť o pleť
-10% 17,80 €
pôvodná cena: 19,80 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.