Nachádzate sa tu

Zvýšená únava a slabosť

Telesná slabosť, ľahké vyčerpanie a celková únava sú následkami oslabenej imunity a životnej energie, často spôsobené nahromadením toxínov v organizme po chladnom zimnom období. Je potrebné organizmus očistiť a uviesť do dobrej fyzickej kondície.

Z našich ajurvédskych bylinných zmesí môžeme odporučiť čaj Udana. Kombináciu bylín tvorí škoricovník cejlónsky, ktorý obnovuje výkonnosť organizmu a posilňuje srdcovú činnosť, ďumbier lekársky, známy životabudič, ktorý stimuluje pri únave, slabosti a vyčerpaní a podporuje cieľavedomé úsilie a piepor čierny, ktorý má tiež veľmi povzbudivé účinky, pomáha s trávením, zahrieva organizmus a uvoľňuje dýchacie cesty.

Pre hĺbkovú regeneráciu imunitného systému, ktorá prispieva k obnove fyzických síl, ďalej odporúčame k čaju Udana užívať elixír Rasaprash. Tento elixír čistí lymfatické uzliny, vyživuje vyčerpané lymfatické tkanivo a podporuje tvorbu bielych krviniek. Obsiahnuté amalaki (embilika lekárska) regeneruje telesné tkanivá a posilňuje imunitu, kardamovník obecný obnovuje chuť do jedla a napráva poruchy zažívania, kurkumovník dlhý pôsobí protizápalovo a ozdravuje pečeň a krvný obeh, bazalka svätá je adaptogénna bylina posilňujúca vitalitu organizmu pri vyčerpaní a špargľa hroznovitá pôsobí pozitívne na dobrú psychickú kondíciu. Bylinný elixír obsahuje aj prepustené maslo ghí, ktoré uľahčuje dobré vstrebávanie liečivých účinkov bylín a samo o sebe posilňuje životnú energiu ódžas.

Ajurvédsku kombináciu čaju Udana s Rasaprashom odporúčame na: chronickú únavu, slabosť, vyčerpanie, skleslosť, stratu energie, regeneráciu a rekonvalescenciu

Príprava čaju: jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte 3–5 minút povariť alebo zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať. Elixír stačí iba nabrať na čajovú lyžičku a zapiť teplou vodou alebo priamo čajom. 

Odporúčané dávkovanie: 2-3 šálky denne spolu s lyžičkou elixíru. Neužívajte s jedlom, ale nechajte si pred alebo po jedle aspoň 1 hodinu odstup.

Vybrali sme z vašich ohlasov:

Kým som nevyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju Udana. - Jan Mazanec, zdravotné masáže

Dobrý deň, máme výborné skúsenosti s himalájskymi čajmi. UDANA nám veľmi pomáha pri únave. Shatawari sme úspešne použili na 8cm cyste, za týždeň a pol bola preč. Doktorka na kontrole ultrazvukom neverila vlastným očiam! - Martina od Džoudyho

Súvisiace produkty

UDANA

Povzbudenie fyzickej kondície

UDANA
5,20 €
-+

RASAPRASH

Výživa & energia

RASAPRASH
7,30 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.