Než som vyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju UDANA.
Vyskúšal som mnoho druhov čajov od Everest Ayurveda. Som veľmi spokojný. Možno aj z dôvodu, že som Nepál už 2x navštívil a niektoré veci pochopil...
Vyskúšali sme s manželom čaj Maricha na upravenie tlaku, po troch dňoch bol tlak normálny a potom sme skúsili aj iné čaje. Udanu na energiu a došický čaj Vata. Všetky nám veľmi pomáhajú. Teraz vyskúšam aj elixíry a sušené ovocie. Veľmi ďakujem, že si vaše čaje máme možnosť kúpiť.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň, ajurvédske čaje som užíval zatiaľ len dva (PRANA a DALCHINI) a s oboma som maximálne spokojný. Po pravidelnom užívaní čaju DALCHINI som už po mesiaci bol bez alergie resp. príznakov kýchania, svrbenia očí a pod. Ďakujem.
Po ochutnaní vášho elixíru CHYAWANPRASH musím povedať, že je úplne jedinečný. Je veľmi chutný a má silný bylinný účinok na fyzické aj duševné zdravie. Omladzuje telo a dodáva energiu. Je to skvelé!
Dobrý deň, čaj na chudnutie mám naozaj vyskúšaný a pomáha, ďakujem.
Ahoj, skúsil som váš himalájsky čaj na pečeň (KALAMEGHA) vo Švajčiarsku na výstave a zbožňujem ho.
Vaše čaje sú výborné a úžasne fungujú. Členka viedenského symfonického orchestra,
Od kamarátky som dostala ajurvédsky nápoj na imunitu AMALAKI drink SHILAJIT MUMIO a začala som ho piť pravidelne každé ráno pred raňajkami. Veľa som od neho neočakávala a aj po pridaní trochy medu bolo ťažké zvyknúť si na pomerne intenzívnu chuť. Napriek tomu som vytrvala a pila ho ďalej. Po mesiaci som zistila, že som oveľa odolnejšia voči výkyvom počasia a teraz sa dokážem zbaviť prechladnutia za 1 deň.
Dobrý deň. S vašimi čajmi som veľmi spokojná. Vyskúšala som ich niekoľko a všetky boli super. Ďakujem.
Vďaka vášmu čaju MAHAPHALA a minimálnej úprave stravy som znížila hladinu cukru v krvi z 18,6 na normálnu hodnotu. Vaše čaje sú úžasné, pijem ich ja, celá moja rodina aj moji klienti. V skutočnosti som masérka a vaše čaje odporúčam. Od mojich klientov mám 1+. Prajem pekný deň :-)
Ahoj, čaj MARICHA mi veľmi pomohol s normalizáciou krvného tlaku a celkovo sa cítim oveľa lepšie.
Už nejaký čas mám nohy a ruky vždy studené. Odkedy som podľa vykonaného testu začal piť čaj VATA, zlepšil sa mi krvný obeh. Ruky a nohy mám opäť teplé. Zdravím vás.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.