Než som vyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju UDANA.
Vyskúšal som mnoho druhov čajov od Everest Ayurveda. Som veľmi spokojný. Možno aj z dôvodu, že som Nepál už 2x navštívil a niektoré veci pochopil...
Vyskúšali sme s manželom čaj Maricha na upravenie tlaku, po troch dňoch bol tlak normálny a potom sme skúsili aj iné čaje. Udanu na energiu a došický čaj Vata. Všetky nám veľmi pomáhajú. Teraz vyskúšam aj elixíry a sušené ovocie. Veľmi ďakujem, že si vaše čaje máme možnosť kúpiť.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Než som vyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju UDANA.
Dobrý deň, na problémy so spánkom sa mi čaj ASHWAGANDHA skutočne osvedčil. Tak dlhý a takmer nerušený spánok si už dlho nepamätám. Ďakujem.
Dobrý deň! Zistili mi značne vysunutú platničku v driekovej chrbtici, stále som bola na minimálne dvoch Ibalginoch denne. Po týždni užívania čaju GOKSHURA som začala pociťovať výraznú úľavu, vysadila som lieky a neverila som - fungovalo to.
Koncom roku 20023 som pila čaj SARPAGANDHA pretože som mala dosť kolísavý krvný tlak. Po zhruba 2 mesiacoch sa mi tlak upravil a drží sa v dobrých hodnotách.
Veľmi chválim TERMOSKU! Musela som vyskúšať jednu pre seba. Je úplne super, využívam ju denne!
S vašimi čajmi máme výborné výsledky!!! Ja osobne s TRIPHALOU a SHUNTI, veľmi mi pomohli s refluxom a celkovo zharmonizovali môj metabolizmus a zažívanie.
Vaše výrobky poznám. Teraz som si kúpil čaj na prechladnutie a na vysoký krvný tlak. Veľmi mi chutia a chcel by som ich ďalej využívať a kupovať. Je to naozaj čistá príroda.
Sú to dobré čaje.
Dobrý večer, vaše produkty z Amalaki, vrátane nutričných tyčiniek, sú veľmi chutné a tešia sa veľkej obľube aj u ostatných ľudí. Ďakujem mnohokrát, Otto
Dobrý deň, kúpila som si čaj NIMBA, pôvodne na akné, asi po dvoch mesiacoch pitia tejto zmesi mi vyrážky z tváre úplne zmizli, okrem toho sa mi tiež zmiernili menštruačné bolesti. S týmto čajom som veľmi spokojná. Ďakujem.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.