Čajový sáčok zalejte vriacou vodou (250 ml) a nechajte 3 - 5 min vylúhovať. Prípadne pridajte med podľa chuti.
Odporúčané dávkovanie
3-4 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie, ktoré je dôležité pre správne vstrebávanie prospešných výťažkov z himalájskych bylín. Čaje pijeme ako súčasť denného pitného režimu počas trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. V prípade očistnej bylinnej kúry užívajte čaj po dobu 1-3 mesiacov v súlade s denným dávkovaním uvedeným na obale. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Jedno 100g balenie poskytuje 50 šálok relaxačného čaju.
Odporúčame užívať maximálne dva čaje zároveň. Viac čajov možno striedať v dennom alebo týždennom režime ak ich používame k normalizácii bežných prejavov pri narušení rovnováhy telesného alebo duševného zdravia. Čaje pijeme vždy oddelene s odstupom jednej hodiny. Ak ich používame iba ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať bez obmedzenej doby užívania. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a pred jedlom. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Výživový doplnok s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Zem pôvodu: Nepál
Zloženie
Zloženie je uvedené v popisku každého čaju
Váha
30 x 2g originálnych certifikovaných zmesí ajurvédskych bylín v nálevových vrecúškach
Ako profesionál v odbore ošetrovateľstva a so školením tradičnej čínskej medicíny som zistil, že kvalita týchto výrobkov je veľmi uspokojivá. Používam ich a odporúčam ich konzumáciu, pretože umožňujú prirodzené zotavenie z patologických stavov, ale pôsobia tiež ako látky podporujúce zdravie. Na pomoc so vstrebávaním železa som prestal užívať umelý vitamín C, pretože AMALAKI je veľmi bohaté na tento vitamín a zohráva úlohu zvýšeného adjuvansu k feritínu.
Niektoré z týchto produktov som už mal možnosť konzumovať a sú naozaj úžasné. Niektoré príznaky nepohodlia, ktoré som mal, úplne zmizli. Chuť čaju ČAJOVÉ ROZJIMANIE je lahodná. Milujem ju. Ďakujeme, že ste nám priniesli inšpiratívne chute a vône z Himalájí. Kiež sa osvietenie rýchlo dostane do mysle ľudstva.
Dobrý deň. S vašimi čajmi som veľmi spokojná. Vyskúšala som ich niekoľko a všetky boli super. Ďakujem.
Dobrý deň, čaj RANJAKA mi zabral na slezinu, problém s trávením, jeden mesiac pitia čaju Ranjaka to upravil.
S vašimi čajmi máme výborné výsledky!!! Ja osobne s TRIPHALOU a SHUNTI, veľmi mi pomohli s refluxom a celkovo zharmonizovali môj metabolizmus a zažívanie.
Vďaka čaju MEDHIKA sa mi zvýšila laktácia o 50%. Dovtedy nič nepomáhalo.
S čajom JATAMANSI som veľmi spokojný. Konečne som mohol prestať brať sedatíva na nervový systém, cítim sa šťastnejší, uvoľnenejší. Kúpim ďalšie balenie, odporúčam každému.
Čaj TRIPHALA na detoxikáciu tráviaceho traktu a čaj KALAMEGHA na pečeň a žlčník mi pomohli s trávením, vyprázdňovaním a celkovo sa cítim ľahšie.
Čaj BRAHMI som začal užívať po tom, čo som vysadil lieky proti záchvatom (pretože som nemohol študovať). Čaj BRAHMI pomohol upokojiť problémy, ktoré mi boli diagnostikované v mozgu. Momentálne píšem svoju prácu a bude hotová koncom júla.
Ahoj, skúsil som váš himalájsky čaj na pečeň (KALAMEGHA) vo Švajčiarsku na výstave a zbožňujem ho.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.