Nachádzate sa tu

Zaspávanie a spánok

Ak vás trápia problémy so zaspávaním, skúste užívať čaj Ashwagandha. Táto bylinná zmes obsahuje okrem koreňa legendárnej a vysoko regenerujúcej ajurvédskej byliny ashwagandhy (withania opojná) ešte niekoľko ďalších veľmi cenených adaptogénnych bylín.

Jednou z nich je koreň shatavari (špargľa hroznovitá), tonizujúca bylina s omladzujúcimi účinkami, ktorá posilňuje organizmus a prečisťuje krv (používa sa tiež ako podporná starostlivosť pri onkologických ochoreniach). Ďalšou je nadrvený plod amalaki (embilika lekárska) považovaný za jeden z najbohatších zdrojov vitamínu C v prírode, ktorý je zároveň veľmi silným antioxidantom. Účinne podporuje imunitný systém, kardiovaskulárne zdravie a dobré zažívanie. Jogínska bylina brahmi (pupočník ázijský) má zase veľmi pozitívny účinok na centrálny nervový systém, posilňuje kognitívne funkcie a uľavuje od nahromadeného stresu. Valeriána lekárska upokojuje organizmus, pomáha so zaspávaním a prináša kvalitný spánok a celkový odpočinok.

Bylina ashwagandha známa ako "konská sila" má sama o sebe veľmi posilňujúci a skôr povzbudzujúci účinok, avšak záleží, s akými ďalšími bylinami ju užívate. V kombinácii s vyššie spomínanými ingredienciami prináša naopak upokojenie na fyzickej aj duševnej úrovni a relaxáciu pri nervovom vypätí. Vďaka svojim regenerujúcim vlastnostiam tak organizmu prináša zároveň hĺbkové posilnenie.

Čaj Ashwagandha odporúčame pri nespavosti, podráždenosti, nervovom napätí, psychickom preťažení, prepracovaní a vyčerpaní.

  • Príprava: jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte 3–5 minút povariť alebo zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať
  • Odporúčané dávkovanie: 2-3 šálky denne, pite kedykoľvek počas dňa a predovšetkým 1 hodinu pred spaním

Vybrali sme pre vás niekoľko ohlasov:

Dobrý deň, mal som veľký problém so spánkom, začal som piť čaj ASHWAGANDHA a spím celú noc ako bábätko. Vďaka - T. K.

Pijem čaj ASHWAGANDHA 2x denne. Je to úžasné, žiadne lieky na spanie, len bylinky a ešte podotýkam, nemám rada bylinkové čaje, ale tento nie je zlý aj mi chutí a vonia. Snažím sa ho vypiť kým nie je úplne studený. Odporúčam skúsiť. - Zdenka

Veľmi odporúčam čaj na spanie ASHWAGANDHA. Bol som takmer zúfalý, každý druhý deň som nemohol zaspať. Ashwagandha zabrala okamžite a veľmi mi pomohla. Bola účinnejšia ako lieky na upokojenie, a je to výrobok z prírodných bylín. - Michal O.

Dobrý deň. Som naozaj unesená čajikmi, po ASHWAGANDHE spím ako babätko, chytila ma nepríjemná viróza, po pití čaju Katphala mizne teplota, hrdlo nebolí a vracia sa mi energia a neberiem žiadne lieky!! - Slávka, Košice

Dobrý deň, mám veľmi dobré skúsenosti s účinkami a kvalitou Vašich čajov, konkrétne s ASHWAGANDOU. - Roman Mrůzek

Dobrý deň, na problémy so spánkom sa mi čaj ASHWAGANDHA skutočne osvedčil. Tak dlhý a takmer nerušený spánok si už dlho nepamätám. Ďakujem. - L.

Kúpil som si čaj na spanie, naozaj funguje práve som ho dopil a je výbor....chrrrrrrrrrr :D

 

 

Súvisiace produkty

ASHWAGANDHA

Spánok & regenerácia

ASHWAGANDHA
5,20 €
-+

Nervové napätie & spánok

Domáca ošetrovateľská starostlivosť

Nervové napätie & spánok
-10% 22,50 €
pôvodná cena: 25,00 €
-+

AMALAKI nápoj ASHWAGANDHA

Imunita & regenerácia a vitalita

AMALAKI nápoj ASHWAGANDHA
6,60 €
-+

Prihlásenie k odberu ajurvédskeho žurnálu a noviniek

Údaje vyplnené pri tejto registrácii spracovávame podľa podmienok spracúvania osobných údajov. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na tlačidlo odhlásiť či aktualizovať svoje nastavenia v spodnej časti e-mailu. Viac informácií o ochrane osobných údajov nájdete na našich stránkach www.everest-ayurveda.sk.