Dobrý deň, už dlho používam vaše čaje a myslím, že mi veľmi pomáhajú na všetky možné ťažkosti :-) Ďakujem.
Môžem len odporučiť, úplne úžasné čajíčky a konečne fungujú tak, ako majú. Stále som hľadala prírodné liečivá na moje problémy a konečne som ich našla :-)
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň, chcela by som potvrdiť, že som veľmi spokojná s vašimi produktmi, ktoré mi veľmi pomáhajú.
Čaj NIMBA mi pomohol od svrbivého ekzému. V dobe peľových alergií mám opakovane výbornú skúsenosť s čajom DALCHINI. Proti bolestiam pri výklenutí platničky sa skvele osvedčil čaj GOKSHURA (účinok lepší ako lieky). Veľmi odporúčam!!!
Dobrý deň, objavila som Vaše úžasné čaje. Urobila som si dóšický test a vyšlo mi, že som typ pitta a tak som si kúpila Váš čaj PITTA ... Ďakujem.
Používam čaj DHATAKI, menštruácia je slabšia a kratšia.
Dobrý večer, vaše produkty z Amalaki, vrátane nutričných tyčiniek, sú veľmi chutné a tešia sa veľkej obľube aj u ostatných ľudí. Ďakujem mnohokrát.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Mám 50 rokov a som v perimenopauze. Všimla som si menštruačné zmeny sprevádzané určitým fyzickým a niekedy emocionálnym nepohodlím. Začala som piť čaj ASHOKA a cítim sa lepšie a vyrovnanejšie, pretože menštruácia, aj keď je nepravidelná, teraz prúdi prirodzenejšie a s menšími ďalšími príznakmi. Zažívam tiež menšie zmeny nálad. Som za to veľmi vďačná!
Dobrý deň, celý mesiac som poctivo užívala čaj ABHAYA na zníženie cholesterolu. Výsledky v februári-cholesterol 9,4 po mesačnom užívaní 3x denne čaj a večer liek; cholesterol 5,2. Nemá to chybu. Ďakujem moc.
Pri kašli som pila TULSI, trpím na úporný kašeľ, ktorý trvá dlhú dobu a kvapky nič nerobia. U tohto čaju som po vypití cítila okamžite lepšie dýchanie, v noci som mohla spať a do 14 dní kašeľ pomaly odznel.
Ako profesionál v odbore ošetrovateľstva a so školením tradičnej čínskej medicíny som zistil, že kvalita týchto výrobkov je veľmi uspokojivá. Používam ich a odporúčam ich konzumáciu, pretože umožňujú prirodzené zotavenie z patologických stavov, ale pôsobia tiež ako látky podporujúce zdravie. Na pomoc so vstrebávaním železa som prestal užívať umelý vitamín C, pretože AMALAKI je veľmi bohaté na tento vitamín a zohráva úlohu zvýšeného adjuvansu k feritínu.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.