Nachádzate sa tu

JAIPHAL

Antioxidant & omladenie

JAIPHAL
  • Škoricovník cejlónsky pôsobí ako antioxidant na ochranu buniek
  • Prospieva činnosti srdcovo-cievnych funkcií
  • Pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu
  • Embilika lekárska​ posilňuje imunitný systém
  • Withania opojná prispieva k telesnej a duševnej vitalite organizmu
  • Pupočník ázijský pomáha udržiavať aktívny stav mozgových funkcií

        Doplnok stravy

Authentic AyurvedaPozrite sa na prírodný zber bylín
a ručnú výrobu čajov v Nepále

Kategórie: antioxidant, ochrana bunkových štruktúr a telesných tkanív, imunitný a kardiovaskulárny systém, predĺženie dĺžky života, stres, starnutie, vrásky, mladosť, vitalita

-+
Cena: 4,39 €
s DPH
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene pomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a najlepšie ráno pred raňajkami, jednu hodinu pred jedlom počas dňa a pred spaním, po dobu trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.

Zloženie

embilika lekárska, granátovník púnsky, withania opojná, pupočník ázijský, muškátovník voňavý, škoricovník cejlónsky, kardamovník obecný, klinčekovec voňavý, piepor čierny, ďumbier lekársky, kotvičník zemný, valeriána lekárska

Váha

100 g sypaného čaju

Odporúčané dávkovanie

2 - 3 šálky za deň

Príprava

Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2g) nechajte 3-5 minút povariť alebo zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vyluhovať

Užívanie

Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejší pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie, ktoré je dôležité pre správne vstrebávanie zdraviu prospešných výťažkov z himalájskych bylín. Čaje pijeme ako súčasť denného pitného režimu počas trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. V prípade očistnej bylinnejkúry užívajte čaj po dobu 1-3 mesiacov v súlade s denným dávkovaním uvedeným na obale. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.

Odporúčame užívať maximálne dva čaje zároveň. Viac čajov možno striedať v dennom alebo týždennom režime ak ich používame k normalizácii bežných prejavov pri narušení rovnováhy telesného alebo duševného zdravia. Čaje pijeme vždy oddelene s odstupom jednej hodiny. Ak ich používame iba ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať bez obmedzenej doby užívania. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a pred jedlom. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ájurvédským vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.

Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Krajina pôvodu: Nepál

Súvisiace produkty

Tam, kde býva ajurvéda

Dokumentárny film na DVD

Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.

Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.

Viac o filmu