Len vám poviem, že vaše výrobky sú čarovné a skvelo mi pomáhajú! Môj partner má bolesti chrbta a berieme SLESAKU na kĺby ... Ďakujem mnohokrát, zdravím!
Chcel by som sa podeliť o skúsenosť s čajom SLESAKA na kĺby. Pracoval som v Nórsku na horách a robil vynášky 50 kg potravín a začal som poriadne cítiť kĺby. Pil som 2-3 šálky po 4 dni a bolesť úplne prešla. Pijem ho už 7 rokov. Ďakujem
Dobrý deň, mala som opuch, nehybnosť prstov, zápal šliach a periartikulárnych tkanív. Po pár dňoch užívania čaju SLESAKA mi prsty odpuchli, šľachy a svaly na nich sú pohyblivejšie a kĺby nebolia. Nemôžem tomu uveriť!!! Ďakujem!
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako preventívny, podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
S čistiacimi a bylinnými elixírmi som veľmi spokojná. Majú dobré účinky a vysoký obsah minerálov a živín aj pri užívaní malého množstva. Mám dobrú odozvu aj na čaje, ktoré som kúpila svojim priateľom.
Ahojte, už pár mesiacov používam váš úžasný čaj MANJISHTA. Veľmi mi to pomohlo. Ďakujem mnohokrát. Aj váš web je skvelý.
Sú to dobré čaje.
Dobrý deň, celý mesiac som poctivo užívala čaj ABHAYA na zníženie cholesterolu. Výsledky v februári-cholesterol 9,4 po mesačnom užívaní 3x denne čaj a večer liek; cholesterol 5,2. Nemá to chybu. Ďakujem moc.
Dobrý deň, čaj VIDANGA na chudnutie mám tiež vyskúšaný a naozaj funguje. Ďakujem pekne.
Dobrý deň, v súčasnosti užívam Vaša čaje BRAHMI - Memory tea a KALAMEGHA - Liver tea a som s nimi spokojný. Kombinácia bylín vo Vašich čajoch je aj potešením pre dušu. Ďakujem.
Dobrý deň, rada by som potvrdila, že som s vašimi výrobkami veľmi spokojná a vždy mi pomohli.
Než som vyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju UDANA.
Od tej doby, čo som prišiel do Salzburgu zo Španielska som našiel v reštaurácii Vegan na ulici Franz Joseph Straße 3 ajurvédske čaje. Pijem pravidelne TULSI a niekoľko ďalších čajov, ktoré mali dobrý účinok na moje zdravie v mojich 60 rokoch. Pijem ich počas každého dňa, aby som zostal zdravý. Vyzývam všetkých aby vyskúšali a pocítili, ako pomáhajú telu.
Nedávno mi prišli na výhrez platničky, mala som šialené bolesti! Vyskúšala som džem Mamsaprash a cítila som sa oveľa lepšie, bolo to neuveriteľné!!!
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.