Dobrý deň. Začala som piť vaše čaje asi pred mesiacom, cítim zmenu v tom, že nie som taká nervózna ako predtým, tiež sa menej potím. Pijem vaše čaje v rámci pitného režimu, denne dva druhy čajov asi 4-5 šálok. Veľmi ďakujem
Pekný deň, ďakujem :). Čaje sú naozaj úžasné a čo je hlavné - pomáhajú !!!! Po týždni poctivého pitia prvý kvalitný výsledok. Bola to moja posledná záchrana ....
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.
Kúpil som si čaj na spanie a naozaj to funguje !!!! Vrelo odporúčam.
Niektoré z týchto produktov som už mal možnosť konzumovať a sú naozaj úžasné. Niektoré príznaky nepohodlia, ktoré som mal, úplne zmizli. Chuť čaju ČAJOVÉ ROZJIMANIE je lahodná. Milujem ju. Ďakujeme, že ste nám priniesli inšpiratívne chute a vône z Himalájí. Kiež sa osvietenie rýchlo dostane do mysle ľudstva.
Ahoj :) RAKTAPRASH, jedinečná kombinácia ovocia amalaki a orientálnych bylín, túto vzácnu zmes som použil a odporúčam ju každému, kto chce posilniť pečeň a/alebo vyčistiť krv. Pozdravy.
Proti depresii a rozptýleniu spôsobenému mojou frontálnou citlivosťou zatiaľ účinkuje len váš čaj BRAHMI a GOTU KOLA! Užívam ich aj v práci, pretože mi veľmi pomáhajú sústrediť sa, keď káva už nepomáha!
Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom KALAMEGHA, zbavil ma dlhotrvajúceho ekzému na rukách, ktorý sa dal kompenzovať len kortikoidmi. Na chuť čaju som si musela zvyknúť, ale zafungoval veľmi dobre.
Už dávnejšie som zistila, že naše telo reaguje väčšinou lepšie na prírodnú liečbu, lebo samé je tiež z prírody. Ajurvédske čaje sú výborne skombinované a až zázračne pôsobiace. A konkrétne vaša spoločnosť odvádza výbornú prácu, kvalitné suroviny a perfektný výber. Vaše výrobky si kupujem pravidelne už niekoľko rokov. Najviac sa mi osvedčili: čaj KATPHALA, ktorý užívam pri chrípke a APANA pri nepríjemných menštruačných prejavoch. Moje príznaky hneď zmiernia o 70-80%. Ďakujem.
Pre mňa sú produkty Everest-Ayurveda vždy veľmi prínosné a majú vyrovnávajúci a harmonizujúci účinok.
Vďaka čaju MEDHIKA sa mi zvýšila laktácia o 50%. Dovtedy nič nepomáhalo.
Čaj ARJUNA bol záchrancom a už nemám príznaky spojené s nepravidelným srdcovým rytmom. Je to naozaj úžasný produkt.
Mám alergiu na peľ. Liečila som sa 7 rokov antialergickými liekmi, ale nič nepomáhalo. Začala som piť Dalchini a po dvoch dňoch všetky príznaky zmizli. Neviem, či to môže byť zázrak, ale myslím, že áno :)
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.