Čaj KATPHALA je výborný, keď "na mňa niečo lezie". Akonáhle cítim príznaky chrípky čaj KATPHALA do hodinky upokojuje a lieči čo sa dá. Vďaka nemu som sa vyhla mnohých nemocenským. Tiež veľmi, veľmi chválim Amalaki nápoj. Keď sa cítim vyčerpaná dám si nápoj a za chvíľu som čulá. Všimla som si, že od doby čo pijem Amalaki a s ním vaše sušené ovocie prestali mi padať vlasy. Dokonca mi rastú nové a to som nezažila asi 15 rokov. Pre mňa je to naozaj zázrak. Výborný na vírusy a baktérie je čaj Manjistha. Aspoň jednu šálku denne si dám. Vaše sušené mango je absolútna lahôdka. Nemala som lepšie. Ďakujem vášmu tímu, že ľuďom ponúkate tieto zázraky prírody a ľudskej pomoci. S vďačnosťou
Dobrý deň, mal som opuchnuté lymfatické uzliny,neznesiteľné bolesti nôh, rúk a chrbtici. Trvalo to dva mesiace, ale po užívaní čaju KATPHALA bolesti ustúpili a uzliny sa zmenšili. Výborný účinok! Ďakujem.
Dobrý deň. Som naozaj unesená čajikmi, po ASHWAGANDHE spím ako bábätko, chytila ma nepríjemná viróza, po pití čaju KATPHALA mizne teplota, hrdlo nebolí a vracia sa mi energia a neberiem žiadne lieky!!
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene pomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a najlepšie ráno pred raňajkami, jednu hodinu pred jedlom počas dňa a pred spaním, po dobu trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2g) nechajte 3-5 minút povariť alebo zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vyluhovať
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejší pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie, ktoré je dôležité pre správne vstrebávanie zdraviu prospešných výťažkov z himalájskych bylín. Čaje pijeme ako súčasť denného pitného režimu počas trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. V prípade očistnej bylinnejkúry užívajte čaj po dobu 1-3 mesiacov v súlade s denným dávkovaním uvedeným na obale. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Odporúčame užívať maximálne dva čaje zároveň. Viac čajov možno striedať v dennom alebo týždennom režime ak ich používame k normalizácii bežných prejavov pri narušení rovnováhy telesného alebo duševného zdravia. Čaje pijeme vždy oddelene s odstupom jednej hodiny. Ak ich používame iba ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať bez obmedzenej doby užívania. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a pred jedlom. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ájurvédským vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň, používam čaj NIMBA na kožné problémy, po niekoľkodňovom používaní som s týmto čajom odstránila svrbivé ťažkosti a vyrážky zmizli. Využívame v rodine tiež čaj VARUNA na obličky a neustále problémy s infekciou nám odstránil.
Nedávno sme si u vás nakúpili čaje a elixíry....a je to každodenný radostný rituál spoločne si nejaký uvariť a vypiť...ďakujeme:) Vaša firma na nás pôsobí veľmi príjemným a dôveryhodným dojmom. S pozdravom Tereza
Dobrý deň, už som vyskúšala 4 ajurvédske bylinné čaje a to: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ a KANTAKARI a pri všetkých som sa stretla s priaznivými účinkami a tak môžem čaje odporučiť. Chcem tiež poďakovať výrobcom a dovozcom čajov!
Než som vyskúšal čaje EVEREST AYURVEDA, nebol čaj, ktorý by mi pomohol. Vaše čaje sú mojou základnou výbavou domácej lekárne a neprestávam byť účinkami naďalej fascinovaný. Po práci pri odpočinku, nemôžem byť bez čaju UDANA.
Pijem čaj ASHWAGANDHA 2x denne. Je to úžasné, žiadne lieky na spanie, len bylinky a ešte podotýkam, nemám rada bylinkové čaje, ale tento nie je zlý aj mi chutí a vonia. Snažím sa ho vypiť pokiaľ nie je úplne studený. Odporúčam skúsiť.
Dobrý deň, pred nejakým časom mi lekárka diagnostikovala vysoký tlak. Dozvedela som sa o vašich čajoch a vyskúšala SARPAGANDHU. Po 14 dňoch sa začal tlak vyrovnávať, po dopití čajov sa drží v normále, ďakujem za možnosť užívania vášho čaju ktorý mi veľmi pomohol.
Dobrý deň, mala som opuch, nehybnosť prstov, zápal šliach a periartikulárnych tkanív. Po pár dňoch užívania čaju SLESAKA mi prsty odpuchli, šľachy a svaly na nich sú pohyblivejšie a kĺby nebolia. Nemôžem tomu uveriť!!! Ďakujem!
Mala som návaly tepla kvôli začínajúcej menopauze. Skúsila som váš čaj a pomohlo to. Zaobstarala som si ďalšie čaje a elixíry na prechladnutie a na uvoľnenie svalstva. Čaj TRIPHALA a čaje a elixíry na kĺby. Som nadšená. Tiež užívam lahodné nápoje, napodiv mi chutia hoci je v nich KURKUMA alebo MORINGA, ktoré mi samostatne vlastne vôbec nechutia. Ďakujem.
Čaj TRIPHALA na detoxikáciu tráviaceho traktu a čaj KALAMEGHA na pečeň a žlčník mi pomohli s trávením, vyprázdňovaním a celkovo sa cítim ľahšie.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.