Dobrý deň. Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom JATAMANSI. Kvôli ťažkým životným problémom som začal mať nespavosť a úzkosti, ktoré neskôr prešli v depresiu. Najskôr som skúšal čaj ASHWAGANDHA na nespavosť, ale bohužiaľ som bol už v štádiu, keď sa mi triasli ruky, cítil som napätie 24 hodín a mal kolísavé nálady, takže ASHWAGANDHA pomohla len trochu, chyba to bola moja, pretože som zvolil nie úplne vhodný čaj k mojim zdravotným problémom. Skutočnú úľavu som pocítil až po vyskúšaní JATAMANSI. Osvedčilo sa mi kombinovať čaje JATAMANSI a ASHWAGANDHA alebo ASHWAGANDHA a RAJANI. S pozdravom.
S čajom som veľmi spokojná. Mohla som prestať používať tabletky na upokojenie nervov a cítim sa spokojnejšia a uvoľnenejšia. Budem ho kupovať ďalej a odporúčam to všetkým.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Ahoj, máte krásny web. Mám dobrý pocit z vašej spoločnosti a integrity. Ďakujem veľmi pekne. S priateľským pozdravom,
Dobrý deň. Užívam dva mesiace čaj ARJUNA na srdcovú činnosť. Mám problémy s arytmiou a čaj mi pomohol. Nevnímam preskakovanie srdca a nepravidelný rytmus, cítim sa dobre.
Dobrý deň, používam Vaše čaje už dlhšiu dobu a som spokojný. Čaje dopĺňam ajurvédskymi horúcimi nápojmi, ktoré sú skvelé a ľahko sa pripravujú. Ďakujem.
Pred nedávnom som narazil na Himalájske ajurvédske čaje (PITTA, BHRINGARAJ, JAIPHAL) a som s nimi veľmi spokojný. Sú naozaj skvelé (som pokojnejší, spevnili sa mi väzy v ramenách, miznú bradavice). Veľmi ďakujem.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Vaše výrobky poznám. Teraz som si kúpil čaj na prechladnutie a na vysoký krvný tlak. Veľmi mi chutia a chcel by som ich ďalej využívať a kupovať. Je to naozaj čistá príroda.
Čaj BRAHMI som začal užívať po tom, čo som vysadil lieky proti záchvatom (pretože som nemohol študovať). Čaj BRAHMI pomohol upokojiť problémy, ktoré mi boli diagnostikované v mozgu. Momentálne píšem svoju prácu a bude hotová koncom júla.
Pila som čaj MARICHA proti motaniu hlavy a po 2 mesiacoch motanie úplne zmizlo. Neviem akým zázrakom ale pomohlo to. Odporúčam všetkým.
Dobrý deň, určite odporúčam vyskúšať smoothies so zmesou na horúce nápoje! V rámci detoxikačných procedúr sú úžasným pomocníkom. Som vďačný za to, že sú tieto produkty dostupné a verím, že ďalší ľudia objavia ich potenciál!
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.