Dobrý deň. Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom JATAMANSI. Kvôli ťažkým životným problémom som začal mať nespavosť a úzkosti, ktoré neskôr prešli v depresiu. Najskôr som skúšal čaj ASHWAGANDHA na nespavosť, ale bohužiaľ som bol už v štádiu, keď sa mi triasli ruky, cítil som napätie 24 hodín a mal kolísavé nálady, takže ASHWAGANDHA pomohla len trochu, chyba to bola moja, pretože som zvolil nie úplne vhodný čaj k mojim zdravotným problémom. Skutočnú úľavu som pocítil až po vyskúšaní JATAMANSI. Osvedčilo sa mi kombinovať čaje JATAMANSI a ASHWAGANDHA alebo ASHWAGANDHA a RAJANI. S pozdravom.
S čajom JATAMANSI som veľmi spokojný. Konečne som mohol prestať brať sedatíva na nervový systém, cítim sa šťastnejší, uvoľnenejší. Kúpim ďalšie balenie, odporúčam každému.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Ahojte, už pár mesiacov používam váš úžasný čaj MANJISHTA. Veľmi mi to pomohlo. Ďakujem mnohokrát. Aj váš web je skvelý.
Čaj NIMBA mi pomohol od svrbivého ekzému. Veľmi odporúčam!!!
V minulosti som pila čaj PACHAKA ako doplnok výživy pretože sa používa na liečbu závislosti od fajčenia. Teraz som si objednala čaj KUDZU. Môžem potvrdiť jeho stimulujúci účinok na svalstvo.
Vaše čaje používam už dlhšiu dobu na rôzne neduhy (DNA, zákal sklovca ...) a som veľmi spokojná. Odporučila som čaje aj spolupracovníčke. Naozaj môžem len odporučiť.
Dobrý deň, som dlhoročným odberateľom Vašho čaju Karavi, ktorý mi ako zázrakom vyliečil veľmi agresívnu alergiu na paradajky. Preto vašim čajom neskutočne dôverujem.
Ďakujem za pomoc.
Dobrý deň. Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom JATAMANSI. Kvôli ťažkým životným problémom som začal mať nespavosť a úzkosti, ktoré neskôr prešli v depresiu. Najskôr som skúšal čaj ASHWAGANDHA na nespavosť, ale bohužiaľ som bol už v štádiu, keď sa mi triasli ruky, cítil som napätie 24 hodín a mal kolísavé nálady, takže ASHWAGANDHA pomohla len trochu, chyba to bola moja, pretože som zvolil nie úplne vhodný čaj k mojim zdravotným problémom. Skutočnú úľavu som pocítil až po vyskúšaní JATAMANSI. Osvedčilo sa mi kombinovať čaje JATAMANSI a ASHWAGANDHA alebo ASHWAGANDHA a RAJANI. S pozdravom.
Dobrý deň, tiež rada pijem vaše čajíky a pomáhajú mi vo všetkom. Pleť, únava, dodanie energie. Ďakujem.
Dobré ráno, zo svojej krátkej skúsenosti môžem s potešením konštatovať, že milujem všetko Vaše ovocie, je úžasné ako desiata. Že elixír MEDAPRASH potláča chuť do jedla a čaj KAPHA dodáva energiu.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.