Ďakujem, za čaj KALAMEGHA, ktorý mi konečne pomohol s niekoľkoročnými problémami so žlčníkom, určite budem piť aj iné čajové kúry.
Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom KALAMEGHA, zbavil ma dlhotrvajúceho ekzému na rukách, ktorý sa dal kompenzovať len kortikoidmi. Na chuť čaju som si musela zvyknúť, ale zafungoval veľmi dobre.
Dobrý deň, v súčasnosti užívam Vaša čaje BRAHMI - Memory tea a KALAMEGHA - Liver tea a som s nimi spokojný. Kombinácia bylín vo Vašich čajoch je aj potešením pre dušu. Ďakujem.
Dobrý deň, s vašimi čajmi som veľmi spokojná. Vidanga mi pomohla schudnúť, po čaji Kalamegha mi takmer zmizli problémy so žlčníkom, teraz sa rozhodujem pre PACHAKA, končím s fajčením! Ďakujem.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako preventívny, podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Koncom roku 20023 som pila čaj SARPAGANDHA pretože som mala dosť kolísavý krvný tlak. Po zhruba 2 mesiacoch sa mi tlak upravil a drží sa v dobrých hodnotách.
Mám skúsenosť s čajom APANA na menštruáciu - uľavuje od bolesti, po 2 šálkach denne nie je potrebné brať žiadne lieky. A aj s MEDHIKA - na podporu dojčenia. Veľmi mi pomohol, keď som mala málo mlieka.
Vaše čaje sú výborné a úžasne fungujú. Členka viedenského symfonického orchestra,
Vďaka čaju MEDHIKA sa mi zvýšila laktácia o 50%. Dovtedy nič nepomáhalo.
Čaj TRIPHALA na detoxikáciu tráviaceho traktu a čaj KALAMEGHA na pečeň a žlčník mi pomoholi s trávením, vyprázdňovaním a celkovo sa cítim ľahšie. Bolo mi odporúčané očistiť si tráviaci trakt kvôli menším ťažkostiam a nepravidelnosti pri menštruácii. Menštruáciu mám tera pravidelnú a bez nejakých nepríjemností. Ďakujem pekne.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Dobrý deň, už som vyskúšala 4 ajurvédske bylinné čaje a to: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ a KANTAKARI a pri všetkých som sa stretla s priaznivými účinkami a tak môžem čaje odporučiť. Chcem tiež poďakovať výrobcom a dovozcom čajov!
Pijem KARAVI už 2 týždne, cítim sa lepšie, zatiaľ mi pomáha.
Dobré ráno, zo svojej krátkej skúsenosti môžem s potešením konštatovať, že milujem všetko Vaše ovocie, je úžasné ako desiata. Že elixír MEDAPRASH potláča chuť do jedla a čaj KAPHA dodáva energiu.
Dobrý deň, tiež rada pijem vaše čajíky a pomáhajú mi vo všetkom. Pleť, únava, dodanie energie. Ďakujem.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.