Dobrý deň, som dlhoročným odberateľom vášho čaju Karavi ktorý mi ako zázrakom vyliečil veľmi agresívnu alergiu na paradajky. Preto vašim čajom neskutočne dôverujem.
Pijem KARAVI už 2 týždne, cítim sa lepšie, zatiaľ mi pomáha.
Roky trpím úpornou alergiou (prach, roztoče, peľ), ktorá sa s každým rokom zhoršuje. Každé leto musím znášať neustále kýchanie, smrkanie, začervenané oči a svrbenie v nose a ušiach. Po niekoľkých dňoch užívania čajov DALCHINI a KARAVI sa mi ohromne uľavilo, z obvyklých príznakov zostalo len úplné minimum. A to všetko bez chémie! Som za Vaše čaje ohromne vďačný a budem ich užívať aj ďalej.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako preventívny, podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň. Užívam dva mesiace čaj ARJUNA na srdcovú činnosť. Mám problémy s arytmiou a čaj mi pomohol. Nevnímam preskakovanie srdca a nepravidelný rytmus, cítim sa dobre.
Veľmi kvalitné čaje.
Pekný deň, ďakujem :). Čaje sú naozaj úžasné a čo je hlavné - pomáhajú !!!! Po týždni poctivého pitia prvý kvalitný výsledok. Bola to moja posledná záchrana ....
Pre mňa sú produkty Everest-Ayurveda vždy veľmi prínosné a majú vyrovnávajúci a harmonizujúci účinok.
Našiel som čaj TULSI a zmierňuje moju bolesť v krku.
Môžem odporučiť čaj PRANA. Pri pravidelnom pití 3x denne + pohyb.
Chcel by som sa podeliť o skúsenosť s čajom SLESAKA na kĺby. Pracoval som v Nórsku na horách a robil vynášky 50 kg potravín a začal som poriadne cítiť kĺby. Pil som 2-3 šálky po 4 dni a bolesť úplne prešla. Pijem ho už 7 rokov. Ďakujem
Vyskúšali sme s manželom čaj Maricha na upravenie tlaku, po troch dňoch bol tlak normálny a potom sme skúsili aj iné čaje. Udanu na energiu a došický čaj Vata. Všetky nám veľmi pomáhajú. Teraz vyskúšam aj elixíry a sušené ovocie. Veľmi ďakujem, že si vaše čaje máme možnosť kúpiť.
Už dávnejšie som zistila, že naše telo reaguje väčšinou lepšie na prírodnú liečbu, lebo samé je tiež z prírody. Ajurvédske čaje sú výborne skombinované a až zázračne pôsobiace. A konkrétne vaša spoločnosť odvádza výbornú prácu, kvalitné suroviny a perfektný výber. Vaše výrobky si kupujem pravidelne už niekoľko rokov. Najviac sa mi osvedčili: čaj KATPHALA, ktorý užívam pri chrípke a APANA pri nepríjemných menštruačných prejavoch. Moje príznaky hneď zmiernia o 70-80%. Ďakujem.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.