Zdravím, čaj SHUNTHI mi vyriešil niekoľkoročný a úporný boj s nadúvaním. Naozaj mi nič nepomáhalo, až tento čaj!
Dobrý deň. Trpel som niekoľko týždňov nepríjemnými hnačkami a poruchou zažívania zrejme kvôli užívaniu antibiotík, ktoré mi predpísal lekár. Čaj SHUNTHI moje ťažkosti rýchlo napravil! Čaj má veľmi príjemnú chuť. Vrelo odporúčam.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň, používala som čaj VARUNA na obličkové problémy, výborne mi pomohol ako na obličky, tak aj na atopický ekzém.
Dobrý deň, Vaše bylinné zmesi som si okamžite zamilovala. Kúpila som si 2 zdravotné kúry na skúšku a efekt bol okamžitý. Na základe sedenia s ajurvédskym doktorom som skúsila aj vaše dóšičké čaje a iba 2 šálky chutného PITTA čaju denne mali neskutočne blahodarný účinok. Cítim sa oveľa vyrovnanejšie a po rokoch mi prestali vypadávať vlasy. Plánujem skúsiť prestriedať niekoľko kúr počas roka a veľmi sa teším na výsledok. Pekne ďakujem.
V čajovni som si kúpil vonné tyčinky KODAMA - Tajomstvo samurajov a musím povedať, že to bola najúžasnejšie vôňa, ktorú som za svoj život pocítil.
Vaše ajurvédske čaje aj elixíry som už niekoľkokrát objednala aj zakúpila v kamenných obchodoch. Sme s nimi s manželom veľmi spokojní a viem, že aj v budúcnosti budeme stálymi odberateľmi.
Ahojte, už pár mesiacov používam váš úžasný čaj MANJISHTA. Veľmi mi to pomohlo. Ďakujem mnohokrát. Aj váš web je skvelý.
Ďakujem za vaše úžasné čaje. Dva mesiace pijem čaj NAGARA a vrátil ma späť k životu. Vyskúšala som aj čaj PITTA TEA a môžem ho všetkým odporučiť.
Som lekár z Prahy (Česká republika). Pracujem v univerzitnej nemocnici. Vďaka spoločnosti Everest Ayurveda som mal príležitosť vidieť alebo počuť takmer zázračné účinky, ktoré môžu mať vaše byliné zmesi v niektorých prípadoch.
Dobrý deň. Nikdy by som neveril že čaj GOKSHURA mi vyrieši moje zdravotné problémy s krčnou chrbticou. Som veľmi rád, že nemám už žiadne problémy. Aj naďalej pijem Gokshuru. Všetkým vrelo odporúčam.
Dobrý deň, s vašimi čajmi som veľmi spokojná. Vidanga mi pomohla schudnúť, po čaji Kalamegha mi takmer zmizli problémy so žlčníkom, teraz sa rozhodujem pre PACHAKA, končím s fajčením! Ďakujem.
Ahoj, čaj MARICHA mi veľmi pomohol s normalizáciou krvného tlaku a celkovo sa cítim oveľa lepšie.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.