Zdravím, čaj SHUNTHI mi vyriešil niekoľkoročný a úporný boj s nadúvaním. Naozaj mi nič nepomáhalo, až tento čaj!
Dobrý deň. Trpel som niekoľko týždňov nepríjemnými hnačkami a poruchou zažívania zrejme kvôli užívaniu antibiotík, ktoré mi predpísal lekár. Čaj SHUNTHI moje ťažkosti rýchlo napravil! Čaj má veľmi príjemnú chuť. Vrelo odporúčam.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Dobrý deň, určite odporúčam vyskúšať smoothies so zmesou na horúce nápoje! V rámci detoxikačných procedúr sú úžasným pomocníkom. Som vďačný za to, že sú tieto produkty dostupné a verím, že ďalší ľudia objavia ich potenciál!
Pred 6 rokmi mi vystúpil cholesterol na hodnotu 7,11 a mal som začať brať statíny. Zredukoval som spotrebu tukov a spotreboval dve krabičky čaju Kalamegha na podporu činnosti pečene. Po cca troch mesiacoch som mal cholesterol 5,56 a teraz ho mám 5,6 a ďalej ho neriešim. Obvodná pani MUDr. bola veľmi príjemne prekvapená napriek tomu, že som jej recept nevyužil. V zimných mesiacoch používam osvedčené čaje Tulsi a Dalchini. Na tej ajurvéde naozaj niečo bude !!!
Dobrý večer, vaše produkty z Amalaki, vrátane nutričných tyčiniek, sú veľmi chutné a tešia sa veľkej obľube aj u ostatných ľudí. Ďakujem mnohokrát, Otto
Čaje sú super. Mne pomáhajú pri močových problémoch. Netreba už antibiotiká. Ďakujem.
Dobrý deň, v súčasnosti užívam Vaša čaje BRAHMI - Memory tea a KALAMEGHA - Liver tea a som s nimi spokojný. Kombinácia bylín vo Vašich čajoch je aj potešením pre dušu. Ďakujem.
Dobrý deň, čaj VIDANGA na chudnutie mám tiež vyskúšaný a naozaj funguje. Ďakujem pekne.
Vážený pane, vážená pani, keď som pred pár týždňami cestoval vašou krásnou krajinou, kúpil som si niektorý z vyššie zmieňovaných čajov a zdá sa, že má veľmi priaznivý vplyv na hladinu krvi / glukózy. Ďakujem.
Dobré ráno, mám 25 rokov a ako pravidelnému darcovi krvi mi neustále volali z transfúznej stanice, že mám zlú krv. Od tej doby čo používam Vaše čaje sa už neozvali. Veľmi Vám za čaje ďakujem.
Sú to produkty vynikajúcej kvality, ktoré prispievajú k fyzickej a duševnej rovnováhe. Vyskúšal som čaj PITTA a elixír RAKTAPRASH a cítim sa pokojnejší a menej úzkostlivý. Vďaka!
Pijem čaj APANA - po rokoch nepravidelnej menštruácie sa mi cyklus nádherne zrovnal.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.