Dobrý deň. Mám veľmi dobrú skúsenosť s čajom JATAMANSI. Kvôli ťažkým životným problémom som začal mať nespavosť a úzkosti, ktoré neskôr prešli v depresiu. Najskôr som skúšal čaj ASHWAGANDHA na nespavosť, ale bohužiaľ som bol už v štádiu, keď sa mi triasli ruky, cítil som napätie 24 hodín a mal kolísavé nálady, takže ASHWAGANDHA pomohla len trochu, chyba to bola moja, pretože som zvolil nie úplne vhodný čaj k mojim zdravotným problémom. Skutočnú úľavu som pocítil až po vyskúšaní JATAMANSI. Osvedčilo sa mi kombinovať čaje JATAMANSI a ASHWAGANDHA alebo ASHWAGANDHA a RAJANI. S pozdravom.
S čajom JATAMANSI som veľmi spokojný. Konečne som mohol prestať brať sedatíva na nervový systém, cítim sa šťastnejší, uvoľnenejší. Kúpim ďalšie balenie, odporúčam každému.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri bežnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2 - 3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou zdravotného pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Ahoj, skúsil som váš himalájsky čaj na pečeň (KALAMEGHA) vo Švajčiarsku na výstave a zbožňujem ho.
Dobrý deň, chcela by som potvrdiť, že som veľmi spokojná s vašimi produktmi, ktoré mi veľmi pomáhajú.
Koncom roku 20023 som pila čaj SARPAGANDHA pretože som mala dosť kolísavý krvný tlak. Po zhruba 2 mesiacoch sa mi tlak upravil a drží sa v dobrých hodnotách.
Užívam čaj NIMBA (čistič krvi ), ktorý je určený na problematickú pleť. Mala som s ňou dlhodobo problémy a nič nepomáhalo. Po dvoch či troch mesiacoch pitia tohto čajíku môžem povedať, že moja pleť vyzerá oveľa lepšie, zjednotene .
Dobrý deň, už dlho používam vaše čaje a myslím, že mi veľmi pomáhajú na všetky možné ťažkosti :-) Ďakujem.
Dobrý deň, používala som čaj VARUNA na obličkové problémy, výborne mi pomohol ako na obličky, tak aj na atopický ekzém.
Nedávno mi prišli na výhrez platničky, mala som šialené bolesti! Vyskúšala som džem Mamsaprash a cítila som sa oveľa lepšie, bolo to neuveriteľné!!!
Ahoj :) RAKTAPRASH, jedinečná kombinácia ovocia amalaki a orientálnych bylín, túto vzácnu zmes som použil a odporúčam ju každému, kto chce posilniť pečeň a/alebo vyčistiť krv. Pozdravy.
Čaj ARJUNA bol záchrancom a už nemám príznaky spojené s nepravidelným srdcovým rytmom. Je to naozaj úžasný produkt.
Chcem sa vám poďakovať za zaradenie elixíru CHYAWANPRASH do ponuky. Tento lekvár je úžasný. Mala som ho priamo z Indie, odvtedy ho neviem nikde zohnať. Teraz sa vytešujem, že ho už môžme dostať aj na Slovensku.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.